Een mop (televisie), van donderdag 01 september 1994 t/m maandag 31 oktober 1994

Hoofdtekst

De meester vraagt in de klas wie er een verhaaltje kan vertellen met de woorden `pief, paf, poef' erin.
Marietje steekt haar vinger op en vertelt: "Er ging een jager naar het bos. Toen zag hij een stel eenden voorbijvliegen. Hij schiet: pief, paf poef. Alle eenden dood."
"Dat is goed," zegt de meester.
Dan steekt Jantje zijn vinger op: "Ik weet ook een verhaaltje," zegt Jantje, "maar ik wilde eerst nog even vragen: wat is hoerenkast in het Duits?"
"Dat is Puff," zegt de meester.
"Nou," zegt Jantje, "mijn broer ging laatst naar een Puff. Keek hij twee weken later naar zijn pief, stond 'ie helemaal paf."
(RTL4, MOPPENTOPPERS, SEPT. - OKT. 1994)

Beschrijving

De meester op de basisschool vraagt de kinderen een verhaaltje te vertellen met de woorden "pief, paf, poef" erin. Een jongetje komt te weten dat Puff Duits is voor bordeel en vertelt: "Mijn broer ging laatst naar een Puff. Keek hij twee weken later naar zijn pief, stond 'ie helemaal paf."

n.v.t. (RTL4, Moppentoppers, sept. - okt. 1994)

september - oktober 1994