Een mop (televisie), van donderdag 01 september 1994 t/m maandag 31 oktober 1994

Hoofdtekst

Jan is straalbezopen en besluit een kortere weg naar huis te nemen over het kerkhof. Hij loopt over het kerkhof, struikelt over een steen en lazert in een versgedolven leeg graf. Het lukt hem niet om eruit te komen en na een tijdje begint hij te roepen: "Help, help, ik heb het zo koud, ik heb het zo koud."
De beheerder van het kerkhof hoort wat en gaat polshoogte nemen. Met zijn zaklamp komt hij bij het gedolven graf. Daar hoort hij: "Ik heb het zo koud, ik heb het zo koud!"
De beheerder schijnt met zijn zaklamp het graf in en zegt: "Vind je het gek? Volgens mij hebben ze je kist gejat!"
(RTL4, MOPPENTOPPERS, SEPT. - OKT. 1994)

VDK 1313B* - "Ik ben zo koud."    VDK 1313B* - "Ik ben zo koud."

Beschrijving

Een dronken man valt op het kerkhof in een graf en roept: "Help, ik heb het zo koud." De beheerder komt kijken en reageert: "Vind je het gek? Ze hebben je kist gestolen."

n.v.t. (RTL4, Moppentoppers, sept. - okt. 1994)

september - oktober 1994