Registratie zal enige tijd duren. Deze functie is in ontwikkeling.

MOP10507

Een mop (televisie), van donderdag 01 september 1994 t/m maandag 31 oktober 1994

Hoofdtekst

Een man is overleden en komt bij de hemelpoort. Petrus zegt: "Tja jongen, je hebt toch echt wat te zondig geleefd. Er staan maar drie mogelijkheden voor je open." En Petrus wijst op drie deuren.
De man loopt naar de eerste deur, doet die open en de vlammen slaan naar buiten. Daar moet ik niet wezen, denkt de man en doet de deur weer dicht. Hij opent de tweede deur: er hangen ijspegels tot aan de grond. Daar moet ik ook niet wezen, denkt de man. Hij doet de derde deur open. In de kamer ziet hij twintig naakte mannen en veertig naakte vrouwen tot aan hun middel in de koeienstront koffie staan drinken.
Dit lijkt me de beste plek, denkt de man, en stapt naar binnen. Net als hij aan de koffie wil beginnen, hoort hij over de intercom: "Dames en heren, de koffiepauze is voorbij, u moet weer op uw handen gaan staan."
(RTL4, MOPPENTOPPERS, SEPT. - OKT. 1994)

Beschrijving

Een zondige man krijgt in het hiernamaals de keuze uit drie straffen: eeuwig vuur, eeuwig kou, of naakt koffie drinken, tot het middel in mest. De man kiest voor het laatste, maar juist als hij koffie wil gaan drinken, hoort hij over de intercom: "Dames en heren, de koffiepauze is voorbij, u moet weer op uw handen gaan staan."

Bron

n.v.t. (RTL4, Moppentoppers, sept. - okt. 1994)

Commentaar

september - oktober 1994

Naam Overig in Tekst

Petrus    Petrus   

Datum Invoer

2013-03-01 14:46:22