Een broodjeaapverhaal (krant), donderdag 07 maart 1996

Auteursrecht:

This text contains copyrighted information.

Beschrijving

Een rijke drugsbaron komt gekleed in spijkerpak een dure auto kopen. De verkoper merkt op dat de man die auto niet zal kunnen betalen. De drugsbaron vraagt de chef van de verkoper mee voor een ritje naar een concurrerende auto-dealer. Daar koopt hij meteen twee van de verlangde dure auto's. Hierop ontslaat de chef de verkoper.

Bron

Eric Stolwijk: `Zwolsman een kwelgeest voor politie en justitie', in: Algemeen Dagblad, donderdag 7-3-1996, p.5

7 maart 1996
Gedoeld wordt op de hasjbaron Charles Zwolsman, een voormalig autocoureur die door de politie is opgepakt in 1995 en veroordeeld. Zwolsman schuwt de publiciteit niet en blijft zijn zaakjes vanuit de gevangenis regelen. Tijdens zijn verblijf aldaar pleegde hij 14.300 telefoontjes.

Charles Zwolsman    Charles Zwolsman

Mercedes-500 SEC    Mercedes-500 SEC