Whatsapp01

Een broodjeaapverhaal (internet), donderdag 11 mei 2017

Hoofdtekst

Lees dit verhaal en NIET bang worden ik ben Jordan, 8 jaar oud. Ik heb mijn arm eraf gezaagd en mijn ogen uit mijn kassen gestoken. Mijn gezicht & kleding zit onder het bloed. Ik ben dood. Maar ik moet en zal anderen mijn pijn laten voelen. Als je dit niet naar 15 personen doorstuurt zie je mij om presies 12 uur voor je slaapkamerraam en zal je iets vreselijks overkomen. Geloof je me soms niet?

TM 6027 - Kettingbrieven    TM 6027 - Kettingbrieven

Beschrijving

Een gemutileerd en dood kind verstuurt een Whatsapp bericht en kinderen moeten dt weer doorsturen, anders gebeurt hen ook iets vreselijks.

Whatsapp bericht (zie screenshot)

Commentaar

Het Whatsapp bericht bereikte in een weekend veel kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot 12 jaar, en veel kinderen schrokken ervan en werden bang. Zie voor de berichtgeving http://www.gelderlander.nl/binnenland/kinderen-stuipen-op-lijf-gejaagd-met-horror-appjes~a06d7c75

Jordan    Jordan

Whatsapp    Whatsapp