Registratie zal enige tijd duren. Deze functie is in ontwikkeling.

Whatsapp02

Een broodjeaapverhaal (internet), zondag 27 november 2016

Whatsapp.jpg

Hoofdtekst

Ik heb het nog even aan [mijn zoon] gevraagd. Op 27 november 2016 kreeg hij dit bericht (dat dit weekend dus viraal is gegaan maar uiteraard al rondspookte):

Lees dit verhaal en NIET bang worden [6/05/2015 23:03:21] Emma: k ben Jordan, 8 jaar oud. Ik heb mijn arm eraf gezaagd en mijn ogen uit mijn kassen gestoken. Mijn gezicht & kleding zit onder het bloed. Ik ben dood. Maar ik moet en zal anderen mijn pijn laten voelen. Als je dit niet naar 15 personen doorstuurt zie je mij om presies 12 uur voor je slaapkamerraam en zal je iets vreselijks overkomen. Geloof je me soms niet?
Zaak 1, Hannah Simons
Hannah kreeg dit doorstuurbericht. Ze haatte kettingberichten en ze stuurde het naar 0 personen en ze wiste het.
De volgende dag besprong ik haar met een mes in het bos en liet ik haar de pijn voelen die ik voelde. Ik sneed haar oren eraf en sneed haar mond open tot de gaten waar haar oren ooit zaten. Daarna dumpte ik haa in een vossenhol.

Zaak 2, Cody Ryan
Hij vond het onzin maar stuurde het toch naar 5 personen. Niet goed genoeg. Het was avond toen ik hem besloop en aanviel. Ik sneed een oog eruit en stopte die in zijn mond en de ander sneed ik door midden. Ik sneed ook zijn armen en benen eraf en liet hem op de weg achter. Hij zal nooit meer kunnen zien en nooit meer een normaal leven leiden.

Zaak 3, Emille Smith
Hij was bang en stuurde het naar 8 personen. Dat was natuurlijk niet goed genoeg. Ik lach er nog om. Toen hij die ochtend wakker werd stond ik in zijn kamer en liet hem toekijken hoe ik zijn nichtje van 12 haar ogen uitstak, haar handen eraf sneed en haar ingewanden eruit haalde via haar lege oogkassen. Hij is nu voor de rest van zijn leven bang en zal nooit meer bij zijn dierbaren durven te komen.

Zaak 4, Natasja Houston
Zij stuurde het naar 14 personen. Eentje te weinig.
Die avond kwam ze thuis en er was niemand thuis. Later vond ze haar moeder. Of nou ja, haar hoofd. Die lag op de wasmachine. En ze vond haar vader, ondersteboven bungelend aan de lamp in haar kamer. Dag na dag ging er iemand van wie ze hield dood.

Zaak 5, Charlie Adams
Hij was een slimme jongen. Hij stuurde dit naar 15 personen en later op die dag vond hij en briefje van duizend en zijn moeder genas van borstkanker. Hij is nu heel gelukkig met zijn vrouw en 2 kinderen.

Dus: stuur dit door
0 personen: ik zal je met alle pijn die mogelijk is vermoorden
1-6 personen: ik zal je ernstig verwonden zodat je nooit meer een normaal leven kan lijden
6-10 personen: ik zal je de ergste schrik van je leven bezorgen.
10-14 personen: ik zal al je dierbaren vermoorden.
15 of meer personen: ik zal heel blij met je zijn en je alle geluk geven die je maar nodig hebt.
Stuur dit door naar 15 pe
rsonen

<<<

Onderwerp

TM 6027 - Kettingbrieven    TM 6027 - Kettingbrieven   

Beschrijving

Een dode jongen verstuurt een whatsapp bericht naar kinderen: als ze dit bericht niet doorsturen, dan komt hij hen doden of verminken, of familie vermoorden. Er worden voorbeelden gegeven van kinderen die gestraft zijn omdat ze het bericht niet (voldoende) hadden doorgestuurd.

Bron

Whatsapp

Commentaar

Dit is de uitgebreide versie van de ketting-whatsapp, die al maanden circuleerde voordat hij viral ging.

Naam Overig in Tekst

Emma    Emma   

Charlie Adams    Charlie Adams   

Cody Ryan    Cody Ryan   

Emille Smith    Emille Smith   

Hannah Simons    Hannah Simons   

Jordan    Jordan   

Natasja Houston    Natasja Houston