goena08

Een personal narrative (mondeling), donderdag 01 februari 2018

Hoofdtekst

En dan krijg je dat gekke verschijnsel als het te ver gaat, dan ontploffen ze helemaal. Van een oom van mij een heel klein lief mannetje en die was nooit boos en altijd glimlachen. En die Molukse wijk werd ontruimd en mijn vader was erbij, die barakken werden gewoon gesloopt met tanks. mijn vaders kwam thuis en die zei dat hij iets geks had gezien. Die oom werd ineens zo kwaad die springt zo op die barakken, hoe kan dat nou?? Die sprong er zo op. Dat hoor je wel vaker, dan krijgen ze ineens zo'n ontploffing, dan worden ze zo bloedlink, dat is mata gelab, dan hebben ze geen controle meer over zichzelf. Mijn moeder zei alleen 'oh oom Herwin, oh ja ja tuurlijk'.

Beschrijving

Een man vertelt over een verschijnsel waar hij van heeft gehoord. Een oom van hem, die meestal heel lief en aardig is wordt woedend als zijn wijk wordt ontruimd en springt zo op de hoge barakken.

interview

De namen zijn gefingeerd, om de anonimiteit van de personen te garanderen.