Registratie zal enige tijd duren. Deze functie is in ontwikkeling.

HIJACK01 - Waarschuwing voor vreselijke nieuwe truc: als je een plastic fles op je autoband ziet, loop je gevaar

Een broodjeaapverhaal (internet), vrijdag 15 juni 2018

plastflaska-bildack-tjuvar.jpg

Hoofdtekst

Waarschuwing voor vreselijke nieuwe truc: als je een plastic fles op je autoband ziet, loop je gevaar

De truc is vrij eenvoudig; dieven beginnen met het scannen van parkeerterreinen.
De criminelen plaatsen dan stiekem een lege plastic fles bovenop de rechterband van de auto. Op die manier kan de bestuurder het niet zien. Daarna wachten ze.
Wanneer de bestuurder op het punt staat weg te rijden, klinkt er een vreemd geluid als de fles kapotbreekt. Onbewust van het bestaan van de fles, en de dieven op de uitkijk in de buurt, is het eerste instinct van een bestuurder natuurlijk om hun auto te verlaten en te onderzoeken waar het geluid vandaan komt.
Het is op dat moment dat de dieven toeslaan.
Terwijl de bestuurder zijn auto inspecteert, hebben de dieven nu toegang tot het ontgrendelde voertuig, wat ze eerst niet konden.
Ze kunnen bezittingen uit de auto halen of, als de bestuurder zijn sleutel in het contactslot heeft achtergelaten, zelfs met het hele voertuig wegrijden.
In deze YouTube-clip, die bijna 6 miljoen keer is bekeken, waarschuwt een man voor deze stiekeme misdaad. Hij laat zien hoe de dieven hun plan uitvoeren en vraagt ??iedereen om deze informatie te delen – zodat iedereen zich bewust wordt van de truc en leert zichzelf te beschermen.
Zie de video hieronder:

https://youtu.be/bsKxD3xJh0c

Ik denk dat het belangrijk is dat we allemaal deze waarschuwing verspreiden, zodat meer mensen zich bewust kunnen worden van de vreselijke truc van deze criminelen. Als het kan helpen om één auto te redden, dan is het de moeite waard!

Bron: https://nl.newsner.com/creatief/waarschuwing-voor-vreselijke-nieuwe-truc-als-je-een-plastic-fles-op-je-autoband-ziet-loop-je-gevaar/

Onderwerp

TM 6027 - Kettingbrieven    TM 6027 - Kettingbrieven   

Beschrijving

Criminelen proberen je te beroven van spullen of je auto door een plastic fles tussen spatboard en band te plaatsen. Zodra na de knal de automobilist poolshoogte gaat nemen, slaan de dieven hun slag. Deze waarschuwing moet zoveel mogelijk doorgestuurd worden.

Bron

Facebook

Naam Overig in Tekst

YouTube    YouTube