CORONA64 - Een stukje over en van Nostradamus

Een broodjeaapverhaal (internet), vrijdag 20 maart 2020

Giorly J Beaume
· Iedereen
* EEN STUKJE OVER EN VAN NOSTRADAMUS *

Wat er in het Engels op het prentje tussen haakjes staat (*)

(*) Nostradamus schreef in het jaar 155 dat in het tweelingjaar 2020 een koningin zal verrijzen (corona) het komt uit het oosten (china)en zal een plaque verspreiden(virus) in het duister van de nacht in een land met 7 heuvelen ( Italia)en zal de twilight van de mens in stof transformeren ( de dood)en de wereld verstoren en kapot maken het zal het einde van de wereld economy zijn zoals wij die kennen ! ( *)

*
In de 15e eeuw maakte hij voorspellingen over dit jaar en die zien er niet goed uit, hij voorspelde onder andere een epidemie, natuurrampen en een catastrofale oorlog.

Profetische claims: voorspelde Nostradamus dat het corona-virus zou toeslaan in 2020.

Er zijn verschillende veronderstelde voorspellingen die Nostradamus honderden jaren geleden heeft neergeschreven en waarvan mensen zeggen dat ze een waarschuwing zijn voor de uitbraak van het Corona-virus.

Dus, voorspelde hij echt het Corona-virus?

Onlangs werd beweerd dat Michel de Nostredame, beter bekend als Nostradamus, de opkomst van het dodelijke corona-virus in 2020 voorspelde toen hij zijn profetische kwatrijnen honderden jaren geleden in zijn boek 'Les Propheties' opschreef.

De wereld maakt een ongeziene medische crisis en massahysterie door, het Corona-virus, officieel bekend als COVID-19 , is uitgezaaid naar alle continenten op aarde behalve Antarctica, waardoor hele landen miljoenen mensen in quarantaine hebben geplaatst.

China , Italië, Iran, Spanje en Zuid-Korea zijn de zwaarst getroffen landen , hoewel Europa elke dag meer corona-virus geduld meldt, aangezien artsen en wetenschappers moeite hebben om een geneesmiddel en vaccin te vinden voor de angstaanjagend virus waarvan wordt aangenomen dat het afkomstig is uit de stad Wuhan, China.

Terwijl mensen worstelen met de ziekte die mensen in angst heeft doen leven, beweren sommigen dat een van de beroemdste profeten op aarde, Nostradamus, de uitbraak van het Corona-virus zo'n 500 jaar geleden in zijn populaire werk Les Propheties heeft voorspeld .

Naast de beweringen dat het virus lang geleden is voorspeld door profeten en zieners, hebben sommigen beweerd dat het waarschijnlijk zijn weg heeft gevonden uit een geheim, door de overheid gecontroleerd laboratorium en als test expres is losgelaten en heus niet uit de hand is gelopen, dit is de opzet.

Daarom is het niet verrassend dat veel mensen beweren dat het Nostradamus was die honderden jaren geleden deze vreselijke angstaanjagende ziekte voorspelde.

Nostradamus is een van de beroemdste zieners op aarde, en veel mensen beweren dat de Franse apotheker, dichter en schrijver er op de een of andere manier in is geslaagd om enkele invloedrijke gebeurtenissen in de geschiedenis van de mensheid te voorspellen.

* Giorly *

[FOTO NOSTRADAMUS + TEKST]

Opmerkingen
Beate Salomons
NWO gebruikt niet alleen zijn eigen leugens Maar verdraaid ook andre dingen zoals Nostradamus zijn zoon liet weten. Zou leuk zijn. Want Italië is een rattennest van mafia en de Paus vertegenwoordigd nog steeds hun die Jezus doden. Jullie vergeten een … Meer weergeven
· Beantwoorden · 2 d
Marcel Vriesema
Ze gebruiken ook uitspraken om vanuit daar dingen in scène te zetten.
Net als de vloek van jacques de molay de 33 graad tempelier, binnen het jaar was de Franse koning en het het Vaticaan al dood, ik denk vermoord van binnenuit.… Meer weergeven
· Beantwoorden · 1 d · Bewerkt

TM 6061 - Het Corona-virus    TM 6061 - Het Corona-virus

De ziener Nostradamus had de Corona-pandemie al voorspeld.

Commentaar

De genoemde voorspelling is overigens een modern verzinsel, een hoax: De verzen komen niet voor in de Prophéties van Nostradamus: https://www.snopes.com/fact-check/nostradamus-covid-19/

Nostradamus    Nostradamus

Michel de Nostredame    Michel de Nostredame