CORONA169 - Dat, gisteren op een videocast uit zijn mond

Een broodjeaapverhaal (internet), maandag 06 april 2020

Wakker Wezen
· Iedereen
Dat, gisteren op een videocast uit zijn mond:

[FOTO en Quote Bill Gates: "tot je bent ingeënt, komen sociale bijeenkomsten helemaal niet meer terug"]

Opmerkingen
Marlies Stevens
Oké, maar gaat niet gebeuren hier. Ben baas over mijn eigen lichaam. Dan maken ze alle mensen die net zo denken als ik maar af, kijken wat er dan gaat gebeuren.
· Beantwoorden · 4 u
Mischa Maximilian Sepp
Marlies Stevens als de alarm toestand in een land is uitgeroepen heb je die vrijheid niet meer. Ze kunnen je verplichten en dit zie ik helaas gebeuren.
· Beantwoorden · 2 u
Mario Hup
Burgeroorlog dan maar ??
· Beantwoorden · 1 u
Gerwin Abbink
Mario Hup haha met Hollanders

Topfan
Joke Moreno-joersen
bij mij komt er geen spuit in ga nog liever dood. vaccinatie dan ben je een batterij geen eigen wil .iets met dna dat ze er in spuiten .
Marlies Stevens
Laat de schapen zich dan maar vaccineren, hoeven ze ook niet bang te zijn voor degenen die dat weigeren.
· Beantwoorden · 1 u · Bewerkt
Marlies Stevens
Mischa Maximilian Sepp dan reken je toch buiten artsen en rechters. Net zoals er nu artsen zijn die weigeren om te euthanaseren en/of aborteren, zo zullen er dan wereldwijd genoeg zijn die zich niet laten dwingen tot vaccineren tegen dit virus bij men… Meer weergeven
· Beantwoorden · 54 min
Marlies Stevens mijn zus is arts.. In Duitsland ik zeg je dat verplichte vaccin komt er... En degeen die weigerde ja kan.. Maar mag je niet meer uitreiken. Locked up in je eigen land.
· Beantwoorden · 51 min

Petra Audie
Laat hij dan eerst maar live op tv zien, dat zijn eigen bloedjes van kinderen ingeent gaan worden. Deze man is levensgevaarlijk. Hij wil afmaken waar dr Mengele in de jaren '40 van de vorige eeuw mee is begonnen.
Regina Rodrigues Fortes
Petra Audie hij heeft eens zelf aangegeven dat zijn kinderen NIET zijn ingeënt.
Zegt genoeg, toch.
· Beantwoorden · 3 u
Petra Audie
Regina Rodrigues Fortes Precies, maar zijn gif wel in anderen willen spuiten.
Mau Reen
Bill Gates de vieze stinkende massamoordenaar die zn eigen kinderen niet eens laat inenten....wake the fuck up people ......dat jullie nog in zn mooie praatjes trappen....gaat er nou echt geen belletje rinkelen??????
Tatiana Cuadros
Petra Audie al zou die dat doen dan is het nog niet het zelfde troep wat ze in ons willen spuiten..

Jacky Bruins
Sociale gebeurtenissen komen niet terug, dat is iets van de oude maatschappij. Meer individuen zullen op andere manieren verbinden en nieuwe werkgelegenheden ontstaan daaruit maar niet in dienst van de bestaande maatschappij, macht. Internet is en blij… Meer weergeven
Matthijs Wie
Dan ga ik wel naar sociale bijeenkomsten van niet gevaccineerden. Dat kutschapen heb ik toch niets mee
Mau Reen
tweederde van de nederlandse bevolking zijn hersenloze kuddedieren die niet meer voor zichzelf na kunnen denken....neem nog een vaccinatie!!!!
Mau Reen
zegt genoeg over deze massamoordenaar!!!!
Christina Vrolijk-Meuleman
Matthijs Wie dat zij er anders inzitten als wij....maakt ze nog geen kutschapen! We hoeven niet te schelden!
Mau Reen dat zij anders denken dan wij, maakt nog niet dat we moeten uitschelden!
Matthijs Wie
Of ik iemand uitscheld, bepaal ik helemaal zelf. En mensen die zich in slaap hebben laten sussen door de publieke omroep en de main stream media zijn schapen. En als ze dan ook nog informatie weigeren te lezen die nog geen 3 muiskliks van ze verwijderd… Meer weergeven
· Beantwoorden · 48 min · Bewerkt
Jan Dijkstra
Matthijs Wie ,wel weer erg stoer, maar voegt zoals gewoonlijk weer niets toe.
· Beantwoorden · 16 min
Matthijs Wie
Nee, dat moralistische deugvingertje dat je niet 'mag' schelden, daar ga je de oorlog mee winnen
· Beantwoorden · 12 min

Diana Van Halen
Inenten is dat niet levensgevaarlijk bij mensen met autoimuumziekte? Of bij mcas.
· Beantwoorden · 59 min
Boy Van Os
Mensen niet je eigen laten inenten als het zover is, gates is van plan om microchips in het vaccin te stoppen, die zie je niet en voel je niet .
Door die microchips gaan ze elke stap controleren en wat je nog meer doet
Boy Van Os niet is van plan... Het gepatenteerde vaccin bezit microship en daarvoor hebben ze 5g nodig.. En met dat vaccin kunnen ze ons op afstand genezen voor andere ziektes of uitschakelen als we te duur worden voor het systeem. Leven en dood besluit komt in handen van de elite.. We zouden dat nooit moeten laten gebeuren

Amy More
Dan wel gratis en hij nonprofit dat doet. Anders vertrouwen ik het niet.
Timon Kuik
En hij heeft nog gelijk ook. Of de groeps-immuniteit moet zo goed werken..
Vroeger hebben we toch ook allemaal inentingen gehad en babies krijgen dat ook nog nu. Dat werkt blijkbaar..
Lida Leurs-Bartels
Quote van Hummingbirdman A. Franklin: Bill gates heeft nog nooit het Windows virus op uw computer probleem opgelost dus wie vertrouwd dan nu zijn vaccinatie chip?

Topfan
Sofie Piessens - Engels
Idd!! Daarstraks ook een link met interview gedeeld waarin hij dit zei! Ziek! Dit staat in jet artikel: Er zullen pijnlijke maatregelen nodig blijven ’totdat we de wereld gevaccineerd krijgen’, aldus Gates. „Dat is een forse opgave, maar dat is waar we heen moeten.”
· Beantwoorden · 3 u · Bewerkt
Aleksandar Djordjievski
Psychopaat van de ergste soort. Maar zelfs dan zal de massa hem nog altijd volgen, jammer genoeg hebben ze te veel invloed op ons leven dankzij de massamedia.
Maris Koot-Belmer
En hij zijn zakken vullen. en wij onze gezondheid er voor opofferen.
Jan Van de Goor
Onder geen beding laat ik mijn enten dan naar een dorp van niet geënte burgers zonder 5g masten
Marian Priem
Nemen jij en je familie ze maar Bill... IK NIET !
Dimitri Limonard
Irene ElSharkawy-Vlielander
wauwwww wat een lef heeft hij zeg

TM 6061 - Het Corona-virus    TM 6061 - Het Corona-virus

Beschrijving

Iemand schrikt van de uitspraak van Bill Gates dat iedereen gevaccineerd moet worden voordat het normale leven weer op gang kan komen.

Bill Gates    Bill Gates

dr. Mengele    dr. Mengele