CORONA651 - MENSEN!

Een broodjeaapverhaal (internet), donderdag 30 april 2020

Hoofdtekst

MENSEN! Ik zat net het nieuws te kijken, komt opeens dit voorbij!!!! Ik stuurde het meteen naar een vriendin en bij haar stond het niet meer. En daarna ging ik kijken en toen was het weg??? Ik heb nog wel een screenshot kunnen maken.
Wat heeft de media te verbergen?!

Weer Rotterdamse zendmast geplaatst: 4.600 extra coronabesmettingen verwacht binnen twee weken
Een zendmast op het dak van een seniorenflat in Rotterdam is vernield. Er zijn kabels doorgesneden en er is brandschade ontdekt, meldt de politie donderdag. Het is de 24ste zendmast die in Nederland is gesloopt.

TM 6061 - Het Corona-virus    TM 6061 - Het Corona-virus

Beschrijving

Een vrouw ziet een alarmerend bericht op nu.nl over de plaatsing van een 5G zendmast en een verwachting van 4600 extra coronabesmettingen. Ze maakt een screenshot, maar als ze later nog eens op nu.nl kijkt, is het bericht verdwenen.

Facebook, Messenger

Commentaar

Het bericht is hoogstwaarschijnlijk snel weggehaald, omdat het een fout bevatte: de kop spreekt van plaatsing van een zendmast, het nieuwsbericht spreekt van vernieling van een zendmast. De prognose van extra corona-besmettingen betreft een tweede nieuwsbericht, maar de combinatie van de twee koppen is uiterst suggestief en ongelukkig, namelijk alsof er een verband bestaat tussen de plaatsing van de zendmast en de verwachte extra besmettingen met corona.

Rotterdam    Rotterdam