CORONA667 - Minister Bruins weggewerkt?

Een broodjeaapverhaal (internet), dinsdag 19 mei 2020

Rob Meyer
· Iedereen
Minister Bruins weggewerkt?

Op 16 maart 2020, vlak voor zijn ‘ziekte’, legde Minister Bruins ook uit dat het voor het kabinet geen optie is om het hele land nu op slot te zetten, door bijvoorbeeld mensen te verplichten om thuis te blijven:

‘Stel je voor dat je heel Nederland nu op slot zet, dan levert dat het grote risico op dat je maar een kortstondig effect hebt. Als je dan als land weer ‘open’ gaat, komt het coronavirus uit het buitenland gewoon weer binnen. Dan is het uitstel van de problemen.’

Duidelijk dat deze ‘afgevoerde’ politicus het niet eens was met het voorgenomen beleid van Rutte c.s.

Het RIVM zei eerder te verwachten dat ongeveer de helft van de Nederlanders ziek wordt van het coronavirus.

Hoax?

Met dat soort incorrecte voorspellingen diende Bruins te dealen.

‘De minister kreeg het gisteren zwaar te verduren in het debat. Kamerleden waren ontevreden over zijn inschatting van de tekorten aan beschermingsmiddelen in de zorg en zijn aanpak om de spullen te krijgen. Hij deed onder druk van de oppositie een aantal toezeggingen.’

Hij gaf al snel via Twitter aan dat hij last had van 'een flauwte door oververmoeidheid en intensieve weken'.

RTL-nieuws 19 maart 2020.

Volgens premier Rutte heeft het aftreden met oververmoeidheid te maken.

‘Verder wil Bruins in Europees verband ervoor pleiten dat Europa minder afhankelijk wordt van andere landen voor de productie en aankoop van geneesmiddelen.’(nu.nl)

Bruins is sinds 2017 minister van Medische Zorg & Sport. De taken van Bruins worden overgenomen door de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Hugo de Jonge (CDA).

‘…nadat hij zijn ontslag indiende omdat hij het allemaal niet meer aankon.’

Wat niet meer aan kon?

Had hij bedenkingen m.b.t. het op handen zijnde beleid van Rutte en zijn vazallen?

En moest hij vertrekken?

Zijn vervanger De Jonge is duidelijke en groot voorstander van vaccins.

Misschien dat dit beter past in het straatje van Rutte, RIVM en Bill Gates?

Zeg het maar.

Rob Meyer 19 mei 2020. Minder weergeven
Opmerkingen
Gert Petri
Ik vond dat ze vanavond 19-5-2020 weinig echt wisten. 2 dingen hoorden je steeds terug, 1-5 meter en vaccin....
· 2 d
Bas Dankmeyer
Ja zwart rood drie hoek Vara PvdA NSB Links Rood Socialisten Zwart NAtionalisten Gladio NAzi-NAsa-NAto Wherner von Braun SS Jezuïeten Vrijmetselarij Bilderberg.
· 2 d · Bewerkt
Stefan Moerkerken
Héél goed punt!
Mag ik hem delen?
· 2 d
Catharina Brouwer
De Pharma criminelen vonden Bruins lastig vanwege zijn gezonde standpunten zie bericht, en daarom moest deze man weg!
Rutte is een lakei van de duivel!
Benoemt alleen slappelingen, zodat hij de touwtjes in handen heeft!
Weg ermee en gauw.
Wake up!
· 2 d
Fred Verburg
We hebben gisteren kunnen zien hoe het werkt. Journalist stelt 'kritische vraag': Meneer de Jonge is u bekend dat 30% van de testen een verkeerde uitslag geeft? Waarop deze lacht en zijn vooraf gerepeteerde antwoord geeft: Nee dat klopt niet, daarom testen we ook alleen als je symptomen hebt dan werken ze goed. Een kritische vervolg vraag bleef uit. Een zoals, oké je bent al niet goed en de test bevestigd dat, maar vertelt die test ook wat je hebt? Hooikoorts patiënten kunnen namelijk gewoon pos testen is gebleken. En geeft de test dan aan dat je Covid-19 hebt? Corona is namelijk een verzamelnaam voor diverse virussen. En verzin er nog maar een paar. Maar niks hoor, gewoon vooraf afgesproken vraag reactie en klaar. En, er is nog steeds geen test die aangeeft dat je Covid-19 hebt...
· 2 d · Bewerkt
Susan Van De Walle
Fred Verburg plandemie om ons in de schulden te laten steken en de banken rijken maken en.wij de afhankekijke slaven.blijven
· 2 d
Catharina Brouwer
Fred Verburg deze Hugo is ook incompetent en een lakei van Rutte!
· 2 d
Ann Dalderup
heb je daar wat info over ,,,,,over die testen.....thnx
· 2 d
Rob Meyer
Catharina Brouwer De Jonge is een paladijn van Bill gates. Hij gehoorzaamt aan WHO en stuurt het RIVM aan die financieel voornamelijk afhankelijk zijn van Gates Foundation. Trump heeft dat door en derhalve heeft hij zijn financiële bijdrage aan RIVM en WHO stopgezet.
· 3 u
Ben de Vrije
zeg het nou maar zoals het is : hij is gewoon geruimd

TM 6061 - Het Corona-virus    TM 6061 - Het Corona-virus

Beschrijving

Minister Bruins is destijds weggewerkt omdat hij afwijkende standpunten had over de lockdown en over vaccinatie. Premier Rutte had een volgzamer minister nodig.

Bruno Bruins    Bruno Bruins

Mark Rutte    Mark Rutte