CORONA739 - Waarom Nederlandse complotdenkers Bill Gates de schuld geven van corona

Een broodjeaapverhaal (internet), donderdag 23 april 2020

Auteursrecht:

This text contains copyrighted information.

Beschrijving

Waarom Nederlandse complotdenkers Bill Gates de schuld geven van corona. Gates is rijk, investeert in de ontwikkeling van vaccins, werkt samen met de WHO en het RIVM (maar er zijn geen banden met het RIVM ten aanzien van het huidige corona-virus, wel met betrekking tot polio-onderzoek) en is een uitgesproken tegenstander van Trump. Gates kan niet in verband worden gebracht met het G5 netwerk, hij ontwikkelt ook geen micro-chips om die toe te voegen aan een vaccin, en hij streeft niet naar een wereld-dictatuur. De meeste van deze beschuldigingen komen van ultra-rechtse (Amerikaanse) websites vol complottheorieën.

Amerika    Amerika

Bill Gates    Bill Gates