CORONA748 - Ongeveer 400 demonstranten op en rond Malieveld aangehouden

Een broodjeaapverhaal (internet), zondag 21 juni 2020

Auteursrecht:

This text contains copyrighted information.

TM 6061 - Het Corona-virus    TM 6061 - Het Corona-virus

Beschrijving

Er kwamen toch mensen af op de (vreedzame) demonstratie tegen de anderhalvemeter-maatregelen op het Malieveld in Den Haag. Een deelnemer verklaart tegenstander te zijn van de viruswaanzin en vaccinaties. Op zeker moment sloot zich een grote groep hooligans aan die uit was op een confrontatie met de politie. Met ME en groot materieel werden de hooligans bestreden, en zo'n 400 betogers zijn gearresteerd.

Commentaar

Het broodjeaap-element in het verhaal is de reden voor de demonstratie namens VirusWaanzin: tegen de anderhalve meter regel terwijl het virus nog altijd de ronde doet, en tegen vaccinaties (uit angst voor autisme, vergiftiging of nano-chips)

Den Haag    Den Haag

Johan Remkes    Johan Remkes