CORONA775 - Opgelet!

Een broodjeaapverhaal (internet), donderdag 15 oktober 2020

Opgelet!
Hallo als ze met mondmaskers aan uw deur komen, niet kopen of aannemen wand (sic) er zit een product op waarvan je in slaap valt en zo kunnen de dieven binnen bij u om wat te stelen...
Delen AUB

HOAX

*************************************

WAARSCHUWING!!
Er circuleert nu iets nieuws. Mensen gaan van deur tot deur om maskers uit te delen. Ze zeggen dat het een nieuw initiatief is van de lokale overheid. Ze vragen je vriendelijk om het aan te trekken om te zien of het past. Hij is bespoten met chemicaliën die je knock-out slaan. Ze stelen je dan!! Accepteer GEEN maskers van vreemden. Waarschuw je vrienden is een kritieke tijd en mensen zijn wanhopig, de criminaliteit zal stijgen. Wees voorzichtig!

TM 6061 - Het Corona-virus    TM 6061 - Het Corona-virus

Beschrijving

Er wordt gewaarschuwd tegen mensen die gratis mondkapjes aan de deur aanbieden. Er zit een stof in het masker waarvan men buiten westen raakt. Dit geeft de dieven de gelegenheid om dingen uit je huis te stelen. Het bericht is echter een hoax.