Een broodjeaapverhaal (mondeling), woensdag 29 januari 1997

Hoofdtekst

Ik heb ook wel eens gehoord van zo'n stadssage. Iemand vertelde het voor waar, maar later hoorde ik net zo'n verhaal van iemand anders met andere hoofdfiguren. Een echtpaar ziet 's ochtends door het raam, dat hun auto is gestolen. Na een paar dagen is de auto echter weer terug. Onder de ruitenwissers zit een briefje van de degene die de auto heeft meegenomen. In het briefje staat zoiets van: "Sorry voor het ongemak, maar ik had de auto heel dringend nodig. Als dank daarom twee bioscoopbonnen. De mensen vinden dit toch wel weer aardig en gaan 's avonds naar de bioscoop. Na een leuke avond komen ze weer thuis en merken dat het hele huis van onder tot boven is leeggehaald.

BRUN 01835 - The Double Theft    BRUN 01835 - The Double Theft

Beschrijving

Een echtpaar wordt 's ochtends wakker en ziet dat hun auto is gestolen. Een paar dagen later is de auto weer terug en zit er een briefje onder de ruitenwisser met een excuus en twee bioscoopbonnen. Wanneer de mensen terug komen van hun avondje bioscoop, blijkt heel het huis leeggehaald te zijn.

n.v.t.

The double Theft