Een mop (mondeling), woensdag 26 maart 1997

Hoofdtekst

Er lopen twee kaboutertjes over het naaktstrand. Terwijl ze zo van het natuurschoon genieten komen ze ongemerkt in de schaamstreek van een van de zonnebadende badgastes terecht.
Zegt de ene: "Kijk eens daar! Mijn baard eraf als dat niet ons nieuwe huisje wordt!"
Zegt die andere: "Mijn idee! Als jij nu alvast even een kijkje neemt binnen, dan haal ik in de tussentijd onze spulletjes op."
Zo gezegd, zo gedaan. Een klein uurtje later komt het ene kaboutertje terug met de spulletjes. Tot zijn verbazing ziet hij zijn vriendje met een mistroostig gezicht voor hun nieuwe woning zitten.
"Wat kijk je sip? Is er iets?" vraagt hij.
"Ik snap er helemaal niets van," zegt de andere, "elke keer als ik aanbel wordt er geroepen: 'Ik kom! Ik kom!' Maar opendoen, ho maar!..."
(Nico Weenink, Utrecht, 26-3-1997)

Beschrijving

Twee kabouters lopen op het naaktstrand en willen hun intrek nemen in de vagina van een vrouw. De ene kabouter gaat de spulletjes halen, maar treft bij terugkeer de andere kabouter teleurgesteld aan. Hij heeft meermalen aangebeld, er wordt geroepen "Ik kom", maar er wordt niet opengedaan.

n.v.t.