Een mop (internet), dinsdag 30 januari 1996

Een Belg, een Nederlander en een Marokkaan staan samen in de hal van de kraamkliniek te wachten. Alle drie hun vrouwen zijn in het ziekenhuis tegelijk aan het bevallen. Na een aantal uur komt een zuster met de mededeling dat ze alle drie vader zijn geworden van een frisse zoon, maar dat er in de drukte een probleem is ontstaan: ze weten niet meer welke kleine van wie is.
De zuster stelt voor om de vaders - terwijl de vrouwen bekomen van de inspanning - eens te laten kijken naar de pasgeborenen, om uit te maken welke kleine van wie is.
In de kamer met de drie baby's stapt de Belg onmiddellijk vastberaden op een kleine af en neemt het grut in z'n armen.
De zuster: "Meneer, bent u wel zeker dat deze van u is? Deze heeft toch een donker kleurtje, en zo van dat kroeselhaar en zo?"
De Belg: "Weet ik wel... Maar jullie gaan mij geen Hollander in mijn nek draaien, zenne!"
Wiki
(Gepubliceerd op Internet, adres http://www.concentra.be/surfmap/moppenjan.html, januari 1996)

AT 1865 - Jokes about Foreigners    AT 1865 - Jokes about Foreigners

Beschrijving

Een Belg, een Nederlander en een Marokkaan wachten in de kraamkliniek en krijgen te horen dat ze alledrie een zoon hebben gekregen. Het probleem is echter dat de kinderen door elkaar geraakt zijn. De vaders moeten maar eens zien welk kind van hun is. De Belg haalt meteen het Marokkaantje uit de wieg. Op de vraag van de zuster hoe waarschijnlijk het zal zijn dat zijn kind zwart kroeshaar zal hebben, reageert de Belg fel: "Dat weet ik wel, maar jullie gaan mij geen Hollander in de maag splitsen."

Gepubliceerd op Internet, adres http://www.concentra.be/surfmap/moppenjan.html, januari 1996

Jokes about Foreigners