Een mop (internet), dinsdag 30 januari 1996

Er loopt een man in de jungle. Opeens valt hij in een kuil met drijfzand. Gelukkig komt een opperhoofd van een junglestam langs.
"Help," roept de man.
Het opperhoofd zegt: "Jij kiezen: oeroeboeroe of de dood."
De man denkt: "Hoe erg kan dat oeroeboeroe nou zijn?" en zegt: "Oeroeboeroe."
Het opperhoofd trekt hem bij zijn haren uit de kuil en pakt hem van achter. De man rent hard weg en belandt in een andere kuil.
Nu komt het opperhoofd met een paar krijgers langs: "Oeroeboeroe of de dood."
Na lang nadenken kiest de man weer voor oeroeboeroe. Hij wordt nu verkracht door de krijgers. Hij strompelt weg maar valt weer in een kuil. Het opperhoofd komt met de hele stam aanzetten.
De man denkt: "Nooit meer oeroeboeroe" en roept: "De dood."
Waarop het opperhoofd beveelt: "Oeroeboeroe tot de dood er op volgt!"
'Ne Kaaskop.
(Gepubliceerd op Internet, adres http://www.concentra.be/surfmap/moppenjan.html, januari 1996)

Beschrijving

Een man valt in de jungle in een kuil. Een opperhoofd wil hem redden maar stelt de man voor de keuze: oeroeboeroe of de dood. De man kiest het eerste: oeroeboeroe blijkt homosexueel geslachtsverkeer te betekenen. Even later komt de man weer in een kuil terecht en is gedwongen oeroeboeroe toe te staan door het opperhoofd en enkele krijgers. Na nogmaals in een kuil gevallen te zijn, verklaart de man tegenover de hele stam de dood te verkiezen. Daarop beveelt het opperhoofd: "Oeroeboeroe tot de dood er op volgt!"

Gepubliceerd op Internet, adres http://www.concentra.be/surfmap/moppenjan.html, januari 1996