Een mop (internet), maandag 20 mei 1996

Mackan den Turk in de straat moest werk hebben en vond er maar geen tot hij op nen dag werk vond bij de Vlaamse Staat voor wegenwerken. Alles wat hij moest doen was witte lijnen trekken op de Vlaamse autostrades.
"Geen probleem," antwoorde Mack op zijn solicitatiegesprek.
De personeelsbaas wou hem wel eerst een dag op proef hebben.
"Geen probleem," antwoordde Mack.
De eerst dag had hij 3 km witte lijnen getrokken en dat was meer dan de gemiddelde Vlaamse gasten. Zijne baas echt kontent van onze Mack. Den tweede dag had hij nog maar 1500 meter witte lijn getekend. Zijne baas was al minder opgetogen over den tweede dag. Den derde dag had onze Mack nog maar 750 meter getrokken.
"Jammaar, zo kan dat allemaal niet meer," zei zijne baas en riep Mack op zijne bureau: "Awel Mack, wa hedde aan de hand? Den eerste dag trekt ge 3 km witte lijn, den tweede dag 1500 meter en den derde dag komt ge niet verder dan 750. Wat scheelt er jonge?"
Mackan tegen zijne baas: "Die lijnen trekken is nikske maar diee emmer staat zo ver."
(Gepubliceerd op Internet, adres http://www.concentra.be/surfmap/moppenmei.html, mei 1996)

AT 1865 - Jokes about Foreigners    AT 1865 - Jokes about Foreigners

Beschrijving

Een Turk vindt werk als lijnentrekker op de rijksweg. De eerste dag verzet hij veel meer werk dan zijn collega's, maar elke dag wordt de lijn korter. Zijn baas vraagt naar de oorzaak, en de lijnentrekker legt uit dat zijn emmer verf steeds verder weg komt te staan.

Gepubliceerd op Internet, adres http://www.concentra.be/surfmap/moppenmei.html, mei 1996

Jokes about Foreigners