Een mop (internet), woensdag 10 juli 1996

De baas van drie secretaresjes wil een hoofd aanduiden tussen de drie secretaresjes! Hij geeft hen elk een envelop met 5000 fr. in. Nu zegt hij tegen de vrouwen dat ze ze elk op hun eigen manier moeten opdoen, maar wel in zijn voordeel. Ze moeten het geld dus besteden aan hem. De volgende dag komt hij in zijn bureau aan en vindt een boeket bloemen en een doos pralinen. Op een andere plek vindt deze een tweedehandse fiets. En ergens anders vindt de baas draagbare telefoon met groetjes van zijn derde secretares.
Welke secretares denk je nu dat hij gekozen heeft? Antwoord: Diegene met de blauwe ogen en de grote borsten!
(Gepubliceerd op Internet, adres: http://www.concentra.be/files/moppen.html#bottom; juli 1996)

Beschrijving

Een baas wil één van zijn secretaresses tot cheffin promoveren. Hij geeft ieder een geldbedrag, dat zij aan hem moeten besteden. De eerste secretaresse geeft bloemen en bonbons, de tweede een tweedehands fiets, de derde een draadloze telefoon. De baas kiest daarop voor de secretaresse met de blauwe ogen en de grote borsten.

Gepubliceerd op Internet, adres: http://www.concentra.be/files/moppen.html#bottom; juli 1996