Een broodjeaapverhaal (mondeling), woensdag 14 mei 1997

Hoofdtekst

Over babysitters heb ik wel wat verhalen gehoord en gezien op T.V. Er was een keer een vader die de babysitter niet vertrouwde. Die heeft toen met een video-camera stiekem opnamen gemaakt. Zo zag hij alles wat de babysitter deed. En toen bleek dat die de baby kei-, maar dan ook keihard met een houten spatel op de kop sloeg. Je hebt ook verhalen over babysitters die het zo vervelend vinden dat de baby huilt en het kind daarom maar wat jenever te drinken geven. Dan is hij stil en slaapt hij lekker. Toen kwamen de ouders 's avonds thuis en die dachten: `Kom, we gaan nog even naar de baby kijken.' Dus ze komen bij de wieg en denken ineens: `Huh, heeft díe me daar een kegel!' Toen ondervroegen ze de babysitter en het bleek te kloppen. En dan heb je ook nog die babysitters die hun baby drugs gaven. Maar dat kunnen ook wel de ouders geweest zijn. Dat weet ik niet meer precies. Die verslaafden vonden het dan vervelend dat het kind zo huilde. Dan gaven ze het ook drugs en dan sliep het de hele nacht door.

Beschrijving

Babysitters zijn lang niet altijd te vertrouwen. Een vader filmt eens stiekem zijn babysitter en ontdekt dat deze zijn kind hard slaat. Ook zijn er babysitters die het kind alcohol of drugs geven om te voorkomen dat het blijft huilen en niet in slaap valt.

n.v.t.