Een broodjeaapverhaal (mondeling), woensdag 14 mei 1997

Hoofdtekst

Gelezen en waargebeurd! Een man wordt geopereerd en zijn verkeerde onderbeen wordt afgezet. Op de röntgenfoto stond aangegeven welk been het moest zijn. Maar toen heeft iemand de röntgenfoto omgedraaid en is het verkeerde been afgezet. Ook waar gebeurd is het verhaal over een man die moest worden geopereerd aan een probleemnier. Toen is ook per ongeluk de verkeerde nier eruit gehaald. De gezonde. De zieke hadden ze laten zitten. Toen moest de tweede nier er ook uit. Nu krijgt die man een dialyse in afwachting van een nieuwe nier. Daar wacht hij nu nog steeds op.

Beschrijving

Een man wordt geopereerd waarbij zijn verkeerde onderbeen wordt afgezet. Bij een andere man verwijdert men de gezonde nier in plaats van de probleemnier. De zieke nier wordt eveneens verwijderd en de man krijgt, in afwachting op een nieuwe nier, een dialyse.

n.v.t.