Een broodjeaapverhaal (mondeling), donderdag 29 mei 1997

Hoofdtekst

Er zou een dokter geweest zijn, een anesthaesist of zoiets, die had een vrouw helemaal weggebracht, terwijl ze maar voor een kleine ingreep kwam (en dus geen volledige narcose nodig had). Maar hij had haar dus helemaal weggebracht. Toen zou hij haar hebben misbruikt, gecopuleerd en de hele toestand. Dit zou ook in Nederland gebeurd zijn. Die vrouwen zouden dan denken: `Hé, ik voel me toch wat anders dan eerst'. En dat klopte ook wel, want in de tussentijd hadden ze sexuele gemeenschap gehad. Van Nederland is het allemaal zonder bewijs, maar in Amerika is het wel goed gedocumenteerd. Zo heb ik ook gehoord en gelezen dat een gynaecoloog in de V.S. verdoofde vrouwen verkrachtte. Die gebruikte lachgas om er eens lekker overheen te gaan. Dat deed hij nadat hij die vrouwen goed van de wereld had gebracht. En dan is er ook nog de `Sperminator'. Dat is waar gebeurd en die vent is ook heel veel jaren de bak in gedraaid. Er was een kliniek in Amerika, waar vrouwen kwamen die graag kinderen wilden. Soms ging dat met het zaad van hun eigen man, maar niet altijd. De dokter regelde, indien nodig, een donor. Maar wat bleek: hij was zelf de enige donor. Hij bleek al die vrouwen met zijn eigen zaad te hebben bediend. Dat kwam uit toen heel veel van die kinderen een zelfde oogafwijking bleken te hebben. Een soort lui oog. Een vrouw heeft het toen aangevochten. Maar goed, hij is een aantal jaar de bak in gedraaid. Net goed.

Beschrijving

Er zijn gevallen bekend van artsen die hun vrouwelijke patiënten verdoven om ze te kunnen verkrachten. Ook was er een arts die zelf als enige zaaddonor voor zijn patiënten fungeerde.

n.v.t. (telefonisch interview d.d. 29 mei 1997)

`Sperminator'    `Sperminator'