STSAG911 - Bestuur op bezoek

Een broodjeaapverhaal (mondeling), donderdag 16 oktober 1997

Hoofdtekst

Ieder jaar komt het bestuur van iedere vereniging op bezoek bij de oudere verenigingen. Unitas krijgt bij het Corps altijd een speciale ontvangst.
Eens weren alle bestuursleden van Unitas op stoelen met afgezaagde poten gezet. Buiten was een glazenwasser de ramen aan het wassen. Eén van de bestuursleden van het Corps staat op en zegt tegen de glazenwasser dat hij niet zo veel lawaai moet maken, en duwt vervolgens de ladder weg van het raam. Onderaan werd de man opgevangen, maar de bestuursleden van Unitas konden dat niet zien omdat ze op zulke lage stoelen zaten.

Beschrijving

Het bestuur van het Corps houdt dat van Unitas voor de gek. Er wordt net gedaan of er een glazenwasser van zijn ladder wordt gegooid.

n.v.t.

U.S.C.    U.S.C.