Een broodjeaapverhaal (e-mail), donderdag 20 november 1997

From: Gerard Rooijakkers [...]

(PS: je schone exemplaar van A tot Z komt eraan)
___________

Nav de Special 'Amazing Stories' van vorige week dinsdag:

Sandra Veltmaat [...]
"Ik wil toch even reageren op het broodje aap verhaal 'Smakelijk vrijen' met Klaartje (in het echt heet ze Elsbeth) en Michel. Het echte verhaal is toch een beetje anders. Klaartje was namelijk als enige oraal actief, en het zat haar dwars dat Michel zich daartoe niet geroepen voelde. "Het stinkt daar", vond hij. Maar, hij vond tonijnsalade heel lekker, en een vriendin van het stel adviseerde om dan maar te experimenteren met etenswaren.
Dit advies volgden ze dan ook trouw op, mét de overheerlijke tonijnsalade.
Eenmaal flink aan het vrijen, werd het hun beiden te heftig. Hij maakte zijn karwei niet af en ging over tot de daad. De resten tonijnsalade raakten dieper en dieper verborgen.
Een paar dagen later vertrok hij voor langere tijd naar het buitenland. Met Klaartje was nog niets aan de hand. Pas na enkele weken bemerkte ze een vreemd gevoel in haar onderbuik. Dat deed haar zo vreemd aan dat ze naar de huisarts ging. Hij zei: "Kind wat heb jij nou gedaan, zoiets heb ik nog nooit gezien. Er zit daar een madenbal verstopt." Pas na lang nadenken herinnerde Klaartje zich dat ze ooit met haar partner en tonijnsalade had gespeeld. Door de warme vochtigheid in haar buik ontstonden de maden. Het 'geval' moest uiteindelijk poliklinisch worden verwijderd. Dit verhaal kwam ons in de tweede lijn ten gehore. Het is daadwerkelijk gebeurd, géén broodje aap-verhaal dus!"
*******************************************************************
Dr Gerard Rooijakkers [...]

Beschrijving

Een jongen weigert zijn vriendin orale seks, maar laat zich vervolgens toch verleiden als op de bestemde plek ruim met tonijnsalade wordt besmeerd. De jongen maakt zijn werk echter niet af en gaat over tot de geslachtsdaad. Later krijgt het meisje buikklachten. De arts constateert dat zich in haar buikholte een kluwen maden heeft genesteld, die operatief verwijderd moet worden. Het verhaal is waar gebeurd.

n.v.t. (bericht via e-mail)

Klaartje    Klaartje