STSAG926 - Je beste vriend

Een broodjeaapverhaal (internet), dinsdag 04 november 1997

Je beste vriend
Een familie uit Eindhoven organiseert een surprise party voor hun dochter. Ze besluiten haar huis binnen te sluipen en zich in de grote kelder te verstoppen voordat ze thuis komt. De vrouw houdt daar haar Duitse herder.
Wanneer zij naar beneden zou komen om hem eten te geven, kunnen ze haar goed verrassen. De familie verstopt zich in de kelder, opgedoft en al, en wacht totdat de vrouw thuiskomt van werk.
Eindelijk arriveert ze en de familie blijft muisstil terwijl zij haar boven horen rondlopen. Ze loopt de slaapkamer in en dan naar de keuken. Deurtjes gaan open en dicht, waarschijnlijk maakt ze de maaltijd voor de hond klaar. De hond loopt onrustig heen en weer en blaft voor zijn baasje. Dan doet de vrouw de kelderdeur open en roept: "Hier, Rikki! Kom maar." De familie doet het licht aan en in de deuropening staat hun dochter, poedelnaakt, met pindakaas op haar geslachtsdelen.
(Onder het kopje 'Amazing Stories' gepubliceerd op Internet door Erwin van der Zande. Datum: 4 november 1997.

BRUN 05312 - The Nude Surprise Party    BRUN 05312 - The Nude Surprise Party

Beschrijving

Familie verstopt zich in de kelder voor een surprise party. Het meisje komt thuis en rommelt nog wat in de keuken. Als ze de hond in de kelder roept, doet men het licht aan. Het meisje staat er naakt met op haar geslachtsdeel pindakaas gesmeerd voor de hond.

The Nude Surprise Party

Duits    Duits