BAMET008 - Cold Turkey

Een broodjeaapverhaal (boek),

Cold Turkey
Een man die te veel op had, kwam op een avond laat thuis en in plaats van naar bed te gaan, viel hij beneden op de bank in slaap. Maar zijn kinderen kwamen die nacht nog later thuis van een feestje, en zagen hem daar liggen. Ze gingen naar de keuken op zoek naar een hapje om hun nachtelijke honger te stillen. In de koelkast lagen de resten van een kalkoen. Ze besloten een grap met hun vader uit te halen, liepen op hun tenen naar hem toe, ritsten zijn gulp open en lieten de nek van de kalkoen uit zijn broek steken. De volgende ochtend kwam zijn vrouw naar beneden. Toen ze haar man zag liggen kreeg ze een hartaanval. De kat zat boven op hem, knagend aan de resten van iets dat uit zijn gulp hing.

BRUN 05378 - The Turkey Neck    BRUN 05378 - The Turkey Neck

Beschrijving

Een man komt op een avond laat thuis nadat hij teveel gedronken heeft. Hij gaat op de bank liggen en valt in slaap. Zijn kinderen komen nog later thuis en besluiten een grap met hun vader uit te halen. Ze doen zijn gulp open en steken de resten van een kalkoen in zijn broek. De nek van de kalkoen steekt uit de broek van de man. De volgende ochtend krijgt de vrouw van de man een hartaanval: ze ziet de kat knagen aan de resten van iets dat uit de gulp van haar man hangt.

Ethel Portnoy: Broodje Aap Met. 1e druk. Amsterdam 1992, p.22

The Turkey Neck