BAMET009 - Tiroler pret

Een broodjeaapverhaal (boek),

Tiroler pret
Een meisje dat op een Oostenrijkse piste aan het skiën was moest plotseling heel nodig plassen. Dus ging ze achter een rotspartij zitten en trok haar skibroek omlaag. Terwijl ze aan het plassen was begon ze weg te glijden en kon niet meer stoppen. Gevolg: ze eindigde in het ziekenhuis met een gebroken been. In het bed naast haar lag een jongeman die ook een gebroken been had.
'Hoe is het bij jou gebeurd?' vroeg ze.
'Je gelooft het nooit,' antwoordde hij. 'Ik verloor de macht over mijn ski's. Ik was op de piste toen ik een meisje voorbij zag zeilen met haar broek naar beneden.'

BRUN 04135 - The Ski Accident    BRUN 04135 - The Ski Accident

Beschrijving

Een meisje moet tijdens het skiën in Oostenrijk naar de toilet. Ze gaat achter een rotspartij zitten, maar glijdt weg en breekt hierdoor haar been. In het ziekenhuis komt ze naast een jongen te liggen die ook zijn been heeft gebroken. Hij werd tijdens het skiën afgeleid door een meisje dat met haar broek naar beneden voorbij kwam glijden.

Ethel Portnoy: Broodje Aap Met. 1e druk. Amsterdam 1992, p.23

The Ski Accident