BAMET042 - Geef op, Bello!

Een broodjeaapverhaal (boek),

Geef op, Bello!
Een vrouw kwam op een avond laat thuis en zag dat haar Duitse herder achter de voordeur lag, en zo te zien bijna stikte in iets dat hij had opgeslokt.
Ze droeg de hond naar de auto en reed vliegensvlug naar de dierenarts. Hij vroeg haar de hond achter te laten zodat hij hem kon opereren.
Ze was nog niet thuis of de telefoon ging. Het was de dierenarts, die haar gebood onmiddellijk het huis te verlaten en de politie te waarschuwen.
De politie keerde met de vrouw terug naar het huis en doorzocht het grondig. In een kast vonden ze een insluiper, die twee vingers miste.

BRUN 02800 - The Choking Doberman    BRUN 02800 - The Choking Doberman

Beschrijving

Een vrouw treft op een avond haar Duitse herder stikkend achter de voordeur aan. Ze laat de hond bij de dierenarts achter zodat hij geopereerd kan worden. De dierenarts belt de vrouw op zodra ze thuis is en adviseert haar de politie te waarschuwen. De politie vindt in een kast in het huis een insluiper die twee vingers mist.

Ethel Portnoy: Broodje Aap Met. 1e druk. Amsterdam 1992, p.64

The Choking Doberman