Een mop (e-mail), vrijdag 10 april 1998

Hoofdtekst

Vader gaat met zijn dochter naar de speelgoedwinkel om voor haar verjaardag een barbie-pop uit te kiezen.
"Dat treft," zegt de verkoopster, "alle barbie-poppen staan deze week in promotie. Normaal kosten ze 100 gulden, maar deze week zijn ze allemaal aan 75 gulden. Behalve dan 'Barbie gaat scheiden', die kost 250 gulden."
Als de vader vraagt waarom die ene pop zoveel duurder is, legt ze uit: "Bij 'Barbie gaat scheiden' krijg je ook het huis van Ken, de auto van Ken, de boot van Ken, de tv van Ken..."
(E-mailbericht 10 april 1998, doorgestuurd door Jeske van Dongen op 14 april 1998)

Beschrijving

Een vader laat zijn dochter een barbiepop uitkiezen voor haar verjaardag. Alle barbies zijn in prijs verlaagd, behalve 'Barbie gaat scheiden'. Die is duurder, want daarbij horen ook het huis, de auto, de boot en de televisie van Ken.

n.v.t.

Barbie    Barbie