Registratie zal enige tijd duren. Deze functie is in ontwikkeling.

MOP40054

Een mop (e-mail), dinsdag 26 mei 1998

Hoofdtekst

Een Belgisch stelletje heeft al vijf kinderen. Dat vinden ze genoeg. De vrouw wil niet aan de pil en geen condoom. De enige oplossing is castratie. Na enig tegensputteren gaat de man naar een Belgische dokter. Hij legt situatie aan hem voor.
"Nou," zegt de dokter, "wat je moet doen is het volgende: neem twee rotjes en draai die in een krant. Hou dit boven je hoofd, steek het aan en tel tot tien. Je zult zien dat je daarna van je probleem af bent."
Geheel confuus loopt de Belg de spreekkamer uit en besluit ook een Nederlandse dokter te raadplegen. De Belg legt hem de situatie voor.
De dokter ziet in papieren dat het een Belg is en begint dus met te zeggen: "Nou, wat
je moet doen is het volgende: neem twee rotjes en draai die in een krant. Hou dit boven je hoofd, steek het aan en tel tot tien. Je zult zien dat je daarna van je probleem af bent."
De Belg loopt weer verdwaasd de kamer uit en denkt: als twee doktoren het
zeggen, dan zal het wel zo zijn. Hij neemt dus rotjes, draait ze in een krant, houdt het boven zijn hoofd en begint te tellen.
(Tel nu met een hand boven het hoofd en laat met tellen duidelijk de vingers zien. Als je bij zes bent, dan weet de Belg niet meer hoe die verder moet tellen. Hij stopt dan de krant tussen zijn benen en telt verder met de andere hand.)
(Eindhoven. Doorgestuurd door Jeske van Dongen op 26 mei 1998)

Beschrijving

Als enige mogelijkheid tot anticonceptie ziet een Belgisch stel castratie. Van twee artsen krijgt de man het advies om vuurwerk in een krant te rollen, boven zijn hoofd te houden en tot tien te tellen. De Belg moet op zijn vingers tellen, en stopt de krant tussen zijn benen.

Bron

n.v.t.

Commentaar

26 mei 1998

Naam Overig in Tekst

Belg    Belg   

Nederlander    Nederlander   

Datum Invoer

2013-03-01 14:46:20