Een mop (mondeling), donderdag 10 september 1998

Hoofdtekst

"Een man gaat naar de dokter. Hij zegt dat hij een groen puntje in zijn kont heeft. De dokter heeft geen zin om aan de kont van de man te frutten en geeft hem een zalfje mee en zegt dat de man over twee weken maar terug moet komen. Na twee weken komt de man weer en zegt dat hij nog steeds een groen puntje in zijn achterwerk heeft zitten. De man geeft hem snel een ander zalfje en zegt dat het binnen twee weken verholpen is. Na twee weken komt de man weer terug, en zegt dat het puntje er nog steeds zit. De dokter besluit nu maar eens te kijken en hij ziet inderdaad een groen puntje zitten. Hij begint er aan te trekken en het blijkt een roos te zijn. Dan zegt de man: "Voor jou!"

Beschrijving

Een man gaat naar de dokter en zegt dat er een groen puntje in zijn kont zit. De dokter weigert te kijken en geeft een zalfje mee. Na twee weken komt de man weer terug met hetzelfde probleem en hij krijgt een ander zalfje mee. Als hij dan nog een keer terugkomt, kijkt de dokter en trekt een roos uit het achterwerk van de man. De man zegt: "Voor jou!"

geen