Een broodjeaapverhaal (mondeling), vrijdag 11 september 1998

Hoofdtekst

De zoon wiens vader niet alleen miljonair was, maar ook prominent lid van de Lions, heeft net twee weken zijn rijbewijs, en vindt dat het tijd is om zijn vriend de 'truuk met de handrem' (spinnen) te laten zien. Hij leent hiervoor de auto van zijn vriendin, maar wanneer hij op hoge snelheid aan de handrem trekt, gebeurt er niet wat hij verwachtte. De auto gaat over de kop, crasht op spectaculaire wijze en ramt een winkelruit. De bestuurder en de passagier waren echter niet gewond, en in de winkel waren ook geen gewonden gevallen. Toch zien ze bij het uitstappen een man roerloos op het trottoir liggen. Ambulance, ziekenhuis, reanimatie en de man komt gelukkig bij van zijn hartstilstand. De pa van de automobilist staat erop de behandeling te betalen, geeft de man een eerste klas kamer in het ziekenhuis, vergoedt bovendien alle schade aan auto en winkel. Dit alles om maar geen aanklacht tegen zich ingediend te krijgen.

Steenrijke en bekende vader betaalt alle gevolgen van crash zoon, ook van gewonden en schade.

n.v.t.