Een mop (mondeling), maandag 28 september 1998

Hoofdtekst

"Pamela Anderson, Martin Gaus, en Richard Gere zitten bij elkaar. Pamela Anderson zegt: "Ik ben het lekkerste ding op aarde". Martin Gaus zegt dat dat niet het geval is en voegt daaraan toe dat hij wel het beste om kan gaan met dieren in de hele wereld. Richard Gere zegt dat deze uitspraak onzin is. Daarna stelt hij dat hij wel de man is die met de meeste vrouwen op deze aarde sex heeft gehad. Pamela zegt dat dit niet waar kan zijn en het bekvechten gaat een tijdje door. De drie besluiten hulp te vragen en gaan naar Merlijn de tovenaar. Pamela praat even met Merlijn en komt lachend terug. "Ik ben wel het lekkerste ding op aarde hoor!" stelt ze tevreden vast. Dan gaat Martin Gaus naar binnen en ook hij komt vrolijk terug. "Ik zei toch dat ik de grootste dierenvriend van de aarde ben!" Ook Richard Gere gaat vol vertrouwen naar Merlijn. Het duurt alleen wel heel lang voor hij terugkomt. Na een kwartier worden Pamela en Martin toch wel erg benieuwd. Als Richard na een half uur eindelijk naar buiten komt, heeft hij een woeste blik op zijn gezicht. Woedend vraagt hij aan de andere twee: "Wie is in godsnaam Bill Clinton?!!"" (Gehoord op 28-9-98 in de bus van Huizen naar Amsterdam. Opgetekend door Elise de Bree)

TM 6047 - Bill Clinton gaat vreemd    TM 6047 - Bill Clinton gaat vreemd

Beschrijving

Pamela Anderson zegt dat ze het lekkerste ding op aarde is, Martin Gaus claimt dat hij de grootste dierenvriend op aarde is, en Richard Gere zegt dat hij de man is die met de meeste vrouwen op aarde sex heeft gehad. Merlijn geeft hen antwoord op hun vragen. Pamela en Martin krijgen geljk, maar Richard Gere komt boos terug en vraagt wie in godsnaam Bill Clinton was.

geen

28 september 1998
Pamela Anderson is een sexsymbool in Amerika, bekend van de tv-serie 'Baywatch'. Martin Gaus is een Nederlandse tv-presentator van dierenshows, en Richard Gere is een Amerikaanse acteur, bekend om zijn vele relaties met vrouwen.
Bill Clinton gaat vreemd

Pamela Anderson    Pamela Anderson