Een mop (internet), woensdag 23 september 1998

Hoofdtekst

Een man vraagt bij een boerderij of hij daar kan overnachten. "Ja", zegt de boer "dan kun je kiezen tussen de hooiberg, of in bed met mijn 11 jarige dochter." De man kiest voor de dochter. De dochter gaat naar bed en wat later gaat de man ook naar bed, helemaal naakt. Dat meisje zegt "wat is dat?" "Oh, dat is mijn konijntje en hij gaat slapen." Een uur later wordt de man met een grote schreeuw wakker. "Wat doe jij nou?!", vraagt hij aan het meisje. "Nou, ik begon je konijntje te aaien, toen begon ie over te geven en heb ik zijn nek omgedraaid."

Beschrijving

Een man overnacht bij de elfjarige dochter van een boer. Als hij in zijn blootje gaat slapen zegt hij dat zijn konijntje ook gaat slapen. Midden in de nacht wordt de man wakker van de pijn: als het meisje het konijntje aait, geeft hij over en daarom draaide ze hem zijn nek om.