Een mop (internet), woensdag 23 september 1998

Hoofdtekst

Drie stotteraars zitten in een café. Zegt de één tegen de anderen: "G-G-geintje, w-w-wie kan b b-bestellen zonder te s-s-s-stotteren hoeft niet te b-b-betalen, degene d-d-d-die w-w-wel stottert b-b-betaalt!" De serveerster komt aanlopen en vraagt aan de eerste wat hij wil drinken: "Cola", antwoordt deze. De serveerster vraagt het aan de tweede: "Sinas", is nu het antwoord. De serveerster vraagt het aan de derde: "Koffie", zegt deze, ook zonder te stotteren. De serveerster vraagt: "Espresso of cappuchino?" Waarop de stotteraar antwoord: "R-r-r-rotwijf!"

Beschrijving

Drie stotteraars willen bestellen in een cafe, maar degene die stottert moet betalen. Het gaat goed, totdat de serveerster vraagt wat voor koffie de laatste wil. Hij gaat namelijk van consternatie stotteren.