Een mop (internet), dinsdag 05 juni 2007

Via email ontvangen:

Een man komt te overlijden en arriveert bij de poorten van de hemel bij Petrus.
Hij vraagt aan Petrus: "En, mag ik erin?"
Waarop Petrus antwoordt: "Nee ik heb gehoord dat jij in je leven allemaal flauwe moppen hebt lopen vertellen en dat gaat er bij mij niet in. Dus jij mag kiezen: Of je gaat 5 jaar op een wolkje zitten met het lelijkste wijf dat er hier is of je gaat voor de rest van je bestaan naar de hel."
Nou ja 5 jaar is toch ook weer niet zo lang en daarna de hemel in ik ga voor die keuze zegt ie.
Nou hij zit zo'n 3 1/2 jaar op dat wolkje en er komt opeens een ander wolkje voorbij: het was een hele goede (maar lelijke vriend van 'm) en hij zat daar met een super-lekker-pamela-type-chick.
Hij staart zo jaloers naar die chick en vraagt aan z'n vriend: Man hoe kom jij daar aan? Ik heb nog 1 1/2 jaar te gaan met dit monster.
Waarop dat lekkere wijf antwoordt. "Ja wat denk je!! IK HEB FLAUWE MOPPEN LOPEN VERTELLEN!!!!!"

Beschrijving

Een flauwe moppentapper kan van Petrus kiezen tussen vijf jaar op een wolk met een lelijke vrouw of naar de hel. Hij kiest het eerste. Na lange tijd komt er een lelijke vriend van hem voorbij met een mooie vrouw. Ook zij blijkt een flauwe moppentapper geweest te zijn.

Ingezonden in de Nederlandse Volksverhalenbank van het Meertens Instituut

Petrys    Petrys