Een broodjeaapverhaal (mondeling), dinsdag 12 oktober 1999

Hoofdtekst

Nou, het gaat dus over uh... d'r gaan twee mensen uh gaan uh... een man en een vrouw, een echtpaar dus, die gaan hahaha, die gaan uh op vakantie in China. En ze hebben hun hondje meegenomen. Maar uh, ze... ze vragen dus aan die mensen, of tenminste dat uh gebaren ze ofzo, en dan vragen ze dus of ze, of dat hondje dus ook uh wat mag eten. Nou, dus die obers in dat Chinese restaurant nemen die hahaha, nemen dat hondje mee hahaha. En uh, nou die mensen denken: nou, dat zit wel goed. Maar even later krijgen ze dat hondje dus als gerecht opgediend en dat was dus niet zo de bedoeling.
(Verteld op 12 oktober 1999 te Amsterdam. Bandopname archief Meertens Instituut)

BRUN 02300 - The Dog's Dinner    BRUN 02300 - The Dog's Dinner

Een echtpaar krijgt in een restaurant in China door een misverstand de eigen hond opgediend.

Bron

Verteld tijdens bezoek scholieren Montessori Lyceum, op 12 oktober 1999 te Amsterdam. Bandopname archief Meertens Instituut.

The Dog's Dinner

Chinees    Chinees