Een mop (e-mail), maandag 06 december 1999

Hoofdtekst

Ruud heeft uiteindelijk gewonnen, 250 K in zijn zak gestoken en is dat samen met zijn nieuwe vriend Willem aan het opmaken in Amsterdam. Maar het blijft toch een pin.
Ziet-ie krokodillenlaarzen staan bij het Western House, zegt-ie tegen Willem: "Daar baal ik nou van, duur zeg, weet je wat ik nou vind, we moesten die gewoon zelf gaan vangen, joh, gewoon naar de Kongo gaan."
Nou ja, wie is dan Willem dat-ie daar nee tegen zegt; Willem zegt sowieso nooit nee.
Een maand later staan ze dus back to basic in de Kongo in een rivier te worstelen
met een krokodil.
Zegt Ruud tegen Willem: "Als deze weer geen laarzen aan heeft ga ik naar huis!"
(Per email toegezonden door Jeske van Dongen op 6 december 1999)

Beschrijving

Ruud heeft Big Brother gewonnen en gaat samen met Willem winkelen. Ruud ziet mooie laarzen krokodillenleer, maar vindt ze te duur. Ze gaan naar de Kongo om zelf krokodillen te vangen. Op zeker moment hebben ze weer een krokodil te pakken en Ruud zegt: "Als deze weer geen laarzen aan heeft ga ik naar huis!"

Per email toegezonden door Jeske van Dongen op 6 december 1999

6 december 1999
De grap heeft betrekking op de gang van zaken rond het Big Brother-huis, een televisie-programma van Veronica uit 1999, waarin bewoners in een huis vol camera's en microfoons moeten leven.

Veronica] Ruud    Veronica] Ruud

Willem    Willem