Een mop (e-mail), dinsdag 22 februari 2000

Hoofdtekst

Een Nederlander, een Duitser, een bloedmooie meid en een non zitten in een treincoupé. Plots rijdt de trein een tunnel in, en het licht werkt niet. Het is pikdonker. Dan klinkt er een harde klap, en als de trein de tunnel weer uitkomt zit de Duitser pijnlijk in zijn gezicht te wrijven.
"Net goed," denkt de non. "Die Duitser heeft natuurlijk geprobeerd die meid te pakken, en die wilde dat niet en heeft hem geslagen!"
"Net goed," denkt de mooie meid. "Die Duitser heeft natuurlijk mij willen pakken in het donker, heeft per ongeluk die non gepakt, die wilde dat niet en heeft hem geslagen."
"Verdorie," denkt de Duitser. "Die Nederlander heeft natuurlijk geprobeerd die mooie meid te pakken, heeft per ongeluk die non gepakt, die wilde dat niet en heeft hem geprobeerd te slaan. Die
Nederlander realiseerde zich dat en heeft gebukt, waardoor ik de klap heb gekregen!"
Terwijl de Nederlander denkt: "In de volgende tunnel sla ik die Duitser weer op zijn smoel."
(Toegezonden per email vanuit Utrecht op 22 februari 2000)

Beschrijving

Een Nederlander, een Duitser, een bloedmooie meid en een non zitten in een treincoupé. Plots rijdt de trein een donkere tunnel in en de Duitser krijgt een klap. Ieder denkt er het hare en zijne van, maar de Nederlander denkt: "In de volgende tunnel sla ik die Duitser weer op zijn smoel."

Toegezonden per email vanuit Utrecht op 22 februari 2000

Nederlander    Nederlander