Een mop (e-mail), vrijdag 25 februari 2000

Hoofdtekst

Een man zit tijdens het TV kijken pinda's omhoog te gooien, om ze vervolgens met zijn mond op te vangen. Als hij de voordeur hoort open gaan en opzij kijkt, valt er een pinda in zijn oor.
Terwijl zijn vrouw en hij van alles proberen om de pinda eruit te krijgen, komt de dochter des huizes binnen met haar nieuwe vriend. De nieuwe vriend ziet wat er aan de hand is, zegt dat hij medicijnen studeert en dat ze zich geen zorgen hoeven maken.
Hij steekt twee vingers in de neus van de vader en laat hem heel hard snuiten. Binnen de kortste keren schiet de noot uit vaders oor.
Als de dochter en haar vriend in de keuken zijn om wat te drinken te pakken, zegt de moeder: "Knap, van die jongen. Wat denk je dat hij later zal worden?"
Waarop de vader antwoordt:"Nou, aan zijn vingers te ruiken: onze schoonzoon."
(Per email toegezonden vanuit Utrecht op 25 februari 2000)

Beschrijving

Pa krijgt een pinda in zijn oor en het vriendje van de dochter studeert medicijnen en krijgt 'm er weer uit. Aan de vingers, die de jongen in de neus van de vader moet steken, ruikt de vader dat dit zijn schoonzoon wordt.

Per email toegezonden vanuit Utrecht op 25 februari 2000