Een mop (e-mail), vrijdag 25 februari 2000

Hoofdtekst

Een man en zijn vrouw, ruim 30 jaar getrouwd, waren in de tuin aan het werk. Hij was bezig de barbecue schoon te maken en zij stond gebukt wat onkruid uit een perkje te verwijderen.
Op een gegeven moment zei hij: "Je kont is bijna net zo groot als de barbecue."
Ze negeerde zijn opmerking.
Even later ging de man een duimstok halen, nam de grootte van de barbecue op, liep naar zijn vrouw, nam de grootte van haar achterwerk op en zei: "Ongelofelijk. Je kont IS net zo groot als de barbeque!"
Ze negeerde ook deze opmerking. 's Avonds in bed kreeg de man er "zin" in en begon aan zijn vrouw te frunnikken.
Zij antwoordde: "Als jij denkt dat ik een hele barbecue aan ga steken voor cocktailworstje heb je het ECHT mis hoor!"
(Per email toegezonden vanuit Utrecht op 25 februari 2000)

Beschrijving

Een man vergelijkt de omvang van zijn vrouws achterwerk met de barbecue. Zij weigert 's avonds de barbecue aan te steken voor een cocktailworstje.

Per email toegezonden vanuit Utrecht op 25 februari 2000