Een mop (internet), dinsdag 25 april 2000

Hoofdtekst

Eddie de vrachtwagenchauffeur brengt al jaren wasmachines van Breda naar München. En elke keer als hij de grens passeert, vervalt hij in een oude traditie. Elke keer als hij een Duitser ziet liften, pakt hij op het laatste moment de vluchtstrook mee en rijdt de Duitser dood. Zo ook vandaag. Hij heeft al drie Duitsers dood gereden en rijdt in volle vaart op de vierde af, maar ziet net op tijd dat daar een Nederlandse pater staat te liften. Dus vroom als hij is neemt hij de pater mee naar Nederland. Twee kilometer voor de Nederlandse grens ziet hij weer een Duitser liften en hij rijdt al op de vluchtstrook, maar bedenkt zich plotseling, want hij kan dat niet maken met een pater in zijn truck. Dus razendsnel wijkt hij uit. Op hetzelfde moment doet de pater de deur open en raakt de Duitser vol in het gezicht .
Koelbloedig doet hij de deur weer dicht en zegt tegen Eddie: "Had je hem toch bijna gemist!"
(Op 25 april 2000 gemaild naar www.maghreb.nl/forum/ voor Marokkaanse jongeren)

TM 8037 - Neger geraakt met portier    TM 8037 - Neger geraakt met portier

Beschrijving

Een vrachtwagenchauffeur maakt er een gewoonte van om liftende Duitsers dood te rijden. Als er een pater met hem meerijdt, durft hij het niet te doen. Maar de pater opent het portier als hij een Duitser dreigt te missen.

Op 25 april 2000 gemaild naar www.maghreb.nl/forum/ voor Marokkaanse jongeren

Neger geraakt met portier