Een broodjeaapverhaal (e-mail), donderdag 25 januari 2001

Ik hoorde laatst een leuke Urban Legend:
Een vriendin van mij vertelde dat ze laatst met vrienden aan het eten was en dat de nicht van een vriendin van de vriendin (jawel) met wie ze aan het eten was, iets heel goors had meegemaakt...
De betreffende vrouw was een paar maanden daarvoor gescheiden en had al een tijdje onverklaarbare pijnen in haar onderbuik. Een bezoek aan de dokter wees het volgende uit: ze had levende maden in haar baarmoeder die bezig waren haar baarmoeder aan te vreten. Volgens mijn vriendin, die het verhaal overigens geloofde, waren ze zelfs al bezig andere organen aan hun dieet toe te voegen. Wat bleek nu achteraf? De echtgenoot van de vrouw in kwestie werkte in een mortuarium. Die had dus necrofiele neigingen en volgens mijn vriendin had hij fijn met de overledenen liggen rampetampen....
Kende je 'm al?
(Door Rachèl Gerrits per e-mail toegestuurd vanuit Utrecht op 25 januari 2001)

Beschrijving

Een man werkt in een mortuarium en heeft necrofiele neigingen. Doordat hij seks heeft met overledenen, besmet hij zijn echtgenote met maden. Als zij later met buikklachten naar de dokter gaat, blijken er levende maden haar baarmoeder en organen weg te eten.

Door Rachèl Gerrits per e-mail toegestuurd vanuit Utrecht op 25 januari 2001

Urban Legend    Urban Legend