KWISPEL31

Een kwispel (internet), juli 2001

Hoofdtekst

Opdracht: Een man komt een gebouw binnen en vraagt iets te drinken. Onmiddellijk wordt er een pistool op hem gericht. De man zegt 'bedankt' en gaat weer weg. Wat is hier aan de hand?

Oplossing: Het betreft een man die de hik heeft en daarom een bar binnenloopt om een glaasje water te vragen. De barman ziet dat de man de hik heeft en heeft een veel beter idee: hij grijpt van onder de bar een pistool en richt dat op de man die meteen door de schrik van de hik af is, de barman daarvoor hartelijk bedankt en weer weggaat.

Beschrijving

Opdracht: Een man vraagt iets te drinken. Onmiddellijk wordt er een pistool op hem gericht. De man zegt 'bedankt' en gaat weer weg.
Oplossing: De man heeft de hik en vraagt daarom iets te drinken. De barman wil hem laten schrikken om zo de hik te laten verdwijnen en richt een pistool op de man. Dit werkt en de man bedankt de barman.

overgenomen juli 2001