Een broodjeaapverhaal (mondeling), donderdag 27 september 2001

Hoofdtekst

Het Leidsch Dagblad vermeldt onder de kop 'Wist Prince meer dan de FBI?' dat er iets vreemds gehoord is aan het einde van een Prince-concert in 1998. Prince zou in 1998 aan het einde van een concert in Tivoli, Utrecht, woorden als 'America watch out 2001: Bin Laden drop the bomb' geroepen hebben. Saxofoniste Candy Dulfer - die ooit zelf met Prince samenwerkte - vertelt dit in een radioprogramma van Ruud de Wild. Ruud de Wild laat het desbetreffende fragment - dat op een illegale tape zou staan - horen in de show. Vreemd genoeg zegt een concertganger zich niets van het voorval te kunnen herinneren.

TM 8043 - VS onder vuur    TM 8043 - VS onder vuur

n.v.t.