Registratie zal enige tijd duren. Deze functie is in ontwikkeling.

ARINK046 - Klop, klop, klop

Een broodjeaapverhaal (internet), woensdag 17 oktober 2001

Hoofdtekst

Klop, klop, klop
Een studente gaat samen met haar vriendje 's avonds laat naar de film als de auto waarin ze rijden opeens zonder benzine komt te staan. De jongen vertelt zijn vriendin dat hij wel even benzine gaat halen bij het benzinestation ruim een kilometer verderop. Hij vertelt haar dat ze voor niets en niemand de deur van de auto open moet maken. Als hij terugkomt, zal hij bij wijze van herkenning drie keer op het dak van de auto kloppen.
Na een uur wachten hoort de studente een klop op het dak. Dat is echter twee kloppen te weinig, dus ze doet de deur niet open. Ze hoort nog een klop en staat op het punt om de deur toch open te maken als ze plots nog twee kloppen op het dak hoort.
De studente wordt bang en verbergt zich op de achterbank van de auto. Het kloppen op het dak gaat in een onregelmatig ritme door. De studente probeert zichzelf gerust te stellen door te denken dat het de tak van een boom is. De studente luistert tot het kloppen gaandeweg minder wordt en uiteindelijk ophoudt. Dan valt ze in slaap.
Ze wordt wakker van luid getik op het deurraam. Wanneer ze haar ogen opent kijkt ze in het licht van een zaklantaarn. Een luide stem vertelt haar dat ze de auto uit moet komen en niet achterom moet kijken. De studente stapt uit, maar kan het niet laten om even achterom te kijken. Wanneer ze zich omdraait ziet ze haar vriendje aan een boom hangen met een touw om zijn nek.

Onderwerp

BRUN 01300 - The Boyfriend's Death    BRUN 01300 - The Boyfriend's Death   

Beschrijving

Een stel komt onderweg zonder benzine tot stilstand. De jongen loopt naar het benzinestation om benzine te halen. Hij spreekt met zijn vriendin af dat hij drie keer zal kloppen op het dak als hij terug is. Ze mag voor niemand anders opendoen. De vriendin hoort na een uur een klop, gevolgd door een onregelmatig kloppen dat een tijdje aanhoudt. Ze doet niet open en valt na een tijdje in slaap. Ze wordt wakker van de politie die op het raampje tikt. Als ze uitstapt, mag ze van de agent niet achterom kijken. Ze doet het toch en daar hangt haar vriend aan een touw in een boom.

Bron

www.broodjeaap.nl

Commentaar

Overgenomen op 17 oktober 2001The Boyfriend's Death

Datum Invoer

2013-03-01 14:46:21