Registratie zal enige tijd duren. Deze functie is in ontwikkeling.

HUMOR045

Een mop (internet), maandag 19 november 2001

Hoofdtekst

Een zakenman is getrouwd met een beeldschone vrouw. Hij is vaak voor zaken op reis en vertrouwt zijn vrouw niet meer. Hij gaat naar een detectivebureau en vraagt daar of een detective zijn vrouw een weekje kan volgen. "Helaas," zegt de dame achter de receptie bij het bureau, "we hebben wel een detective, maar hij is Chinees en spreekt nauwelijks Nederlands." "Dat is niet erg," zegt de man, "als hij maar niets aan zijn ogen mankeert."
Zo gezegd, zo gedaan, de man gaat op reis, komt na een week terug en meldt zich bij het bureau. De ingehuurde detective blijkt in het ziekenhuis te liggen en heeft vrijwel elk botje in zijn lijf gebroken. "Hoe is het mogelijk," zegt de zakenman, "zo gevaarlijk was de opdracht toch niet?" De dame achter de receptie moet het antwoord schuldig blijven, maar de man krijgt het adres van het ziekenhuis. Daar aangekomen ziet de man de detective volledig in het gips in bed liggen. "Hoe kan dit?" vraagt de man aan de Chinees.
"Nou," zegt de Chinees, "Wong goed detective, Wong volgt vrouw, vrouw gaat naar hotel, Wong goed detective, Wong goed oplet, man volgt vrouw in hotel, Wong goed detective, Wong nog beter opletten, man en vrouw gaan naar vierde etage met lift, Wong goed detective, Wong via regenpijp omhoog naar vierde etage, man en vrouw kleden zich uit en gaan naar bed, Wong goed detective, Wong goed oplet, man komt klaar laat vrouw los, vrouw komt klaar laat man los, Wong komt klaar laat pijp los!"

Beschrijving

Een zakenman huurt een Chinese detective in om zijn vrouw in de gaten te houden als hij weg is. Als de man terugkomt, ligt de Chinees in het ziekenhuis. De detective heeft al zijn botten gebroken omdat hij tijdens het bespioneren van de overspelige echtgenote klaarkwam en de regenpijp losliet.


Bron

De rubriek 'moppen' op de site www.almererulez.nl

Commentaar

19 november 2001

Naam Overig in Tekst

Chinees    Chinees   

Nederlands    Nederlands   

Naam Locatie in Tekst

Wong    Wong   

Datum Invoer

2013-03-01 14:46:21