HUMOR255 - David Copperfield

Een mop (internet), donderdag 20 december 2001

David Copperfield
Een meisje gaat voor het eerst een avondje stappen, maar heeft nog niet gehoord van de bloemetjes en de bijtjes. Haar moeder maakt zich daarover een beetje zenuwachtig, een vijf minuten voordat haar dochter weggaat, zegt ze tegen haar dochter: "Als er een jongen naar je toekomt, zeg je als openings zin: 'En hoe gaat ons kindje heten?'" Die avond staat ze na een paar pilsjes gedronken te hebben lekker te swingen. Er komt een jongen naar haar toe en die danst een beetje met haar mee, legt een hand op haar schouder en later op haar kont. Waarop zij vraagt: "En hoe gaat ons kindje heten?" De jongen draait zich om en maakt dat hij wegkomt. De avond vordert en ze is al behoorlijk dronken als de volgende jongen zich aandient. Hij is wat sneller, koopt nog een paar biertjes voor haar en neemt haar mee naar huis. Ze maken een wip en vallen in slaap. De volgende ochtend wordt het meisje wakker en denkt: 'Shit, volgens mij ben ik wat vergeten te vragen.' Ze draait zich om, kijkt de jongen aan en vraagt: "En hoe gaat ons kindje heten?" De jongen zoekt met één hand versuft naast het bed en haalt een gevulde condoom te voorschijn met een knoop erin en zegt: "Nou, als 'ie hier uit komt David Copperfield."

Beschrijving

Een moeder vertelt haar dochter dat ze aan elke jongen die naar haar toekomt moet vragen: "En, hoe gaat ons kindje heten?" De dochter gaat op stap en de eerste jongen die op haar afkomt, wordt afgeschrikt door de vraag. De dochter is inmiddels aardig dronken en vergeet aan de volgende jongen de vraag te stellen. Ze belanden in bed en de volgende ochtend stelt het meisje alsnog de vraag. De jongen antwoordt met een gevulde, dichtgeknoopte condoom in zijn handen: "Als 'ie hier uit komt David Copperfield."

David Copperfield    David Copperfield